campings friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Marrum

  De SeedyksterToer
  Zeedijk 8, 9073 TN Marrum
  tel. 0518 - 411434
  fax (+31) 0518 41 28 59
  mob (+31) 06 22 51 01 17
  e-mail info@seedykstertoer.nl
  www.seedykstertoer.nl

Natuureducatief recreatiecentrum annex slechtweer accommodatie
'De SeedyksterToer' biedt jong en oud de gelegenheid om Noordwest-Fryslân Buitendijks te beleven. Dit prachtige stuk natuur maakt deel uit van het Friese Wad, dat de noordelijke begrenzing van Nederland vormt. Het is voor bijna 90% in eigendom van de natuurorganisatie It Fryske Gea. Hier vindt men nog echte rust, hier is uitwaaien beslist uitwaaien en hebben wind en water vrij spel. Wij zijn het hele jaar geopend! Minicamping 'De Seedykster' Toer is voorzien van 15 ruime staanplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en er is een douche met toilet aanwezig voor mindervaliden.

De minicamping heeft voor de campinggasten verder twee overdekte afwasplaatsen en aansluitingsmogelijkheden op het elektriciteitsnet (16 A).
In de kantine annex groepsruimte is een tv met videorecorder beschikbaar. Tijdens uw vakantie is het mogelijk uw eigen paard / pony mee te nemen. Voor de kinderen is er een ruime speelhal met verschillende attributen zoals tafeltennis- en een voetbaltafel, dartbord, biljart, vieropeenrij spel en wel 8 skelters. Ook hebben we een hele grote trampoline, deze is met netten beveiligd. Bij mooi zomerweer is er op de speelweide een schommel, wip-wap en een voetbal-goal voor de voetballers.