campings groningen

Overzicht    Vorige    Volgende    

HooghalenMeer informatie / reserveren:

Camping en Galerie Thyenkamp
Laaghalerveen 23
414VH Hooghalen
of Tel. 0593-592330

Op onze duurzame comfortabele camping in Hooghalen, Drenthe kunt u klimaatneutraal kamperen. Wij hebben 38 ruime standplaatsen , waarvan 28 zijn voorzien van elektriciteit (6A) en 18 van water en 8 hebben aansluiting op de riolering. Daarnaast hebben we een veld voor trekkerstenten. | In de boerderij bij de camping zijn comfortabele en schone sanitaire voorzieningen en een recreatiezaal annex galerie. Op ons terras kunt u genieten van een heerlijke kop Max Havelaar koffie of een goed glas Gulpener bier (Limburgs Land). Of een lekker ijsje? Wij zijn gecertificeerd met de gouden Greenkey en zijn partner van ECEAT en Maatschappelijk verantwoord ondernemen Nederland.

Wordt het mooi of juist slecht weer? Geen probleem. Hooghalen en Drenthe hebben zandgrond en het camping terrein is voorzien van drainage, dus geen modderproblemen. De (rookvrije) recreatiezaal annex galerie heeft een TV, Internet-Pc's , en volop lees"voer". U kunt ook een comfortabele Knaus tourcaravan of een trekkershut bij ons huren.

Wandelaars en fietsers hebben bij ons een streepje voor. Zij kunnen terecht op ons trekkersveld en krijgen 10% korting. Komen zij met de trein, dan halen wij hen gratis op van het station.(Assen of Beilen).