wrapper bed & breakfast friesland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Gorredijk

Meer informatie / reserveren:
of Tel. 0517-396696

U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude Friese boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en het andere Friesland te ontdekken.

B&B is alleen mogelijk indien de accommodatie niet aan een groep verhuurd is. Pilat & Pilat U verblijft in een ruime 2-persoonskamer met eigen badkamer. De inrichting van de Bed & Breakfast / Bed & Brochje is volledig verzorgd door de bekende Friese meubelontwerper Gjalt Pilat (Pilat & Pilat). Zijn ambachtelijke ontwerpen brengen een pure eenvoud en tijdloze rust in het interieur. U mag gebruik maken van de stijlvolle leefruimte en de terrassen in de tuin, deze deelt u met de aanwezige andere gasten.

De Turfhoeke is landelijk gelegen, zon 2,5 kilometer buiten het bloeiende dorp Gorredijk in de Zuidoosthoek van Friesland. Een uniek landschap van weiland en water, maar ook van veenontginningen, heidegebieden, bossen en beken.

De Turfhoeke is een mooi startpunt om te wandelen, fietsen, varen, vissen, musea te bezoeken etc. Lees meer over de mogelijkheden in de omgeving op onze website.