wrapper campings limburg

Overzicht    Vorige    Volgende    

Egchel

Meer informatie / reserveren:
www.vossenveld.nl
Roggelseweg 131
5987 NC EGCHEL Gemeente Peel en Maas
Telefoon: 077-3072386
Mobiel: 06-15526597
E-mail: camping@vossenveld.nl

Camping `t Vossenveld is een SVR camping, ideaal voor de jonge vitale senior, wij zijn landelijk gelegen tussen Venlo en Roermond in het Land van Peel en Maas op de grens van Noord-Limburg en Midden Limburg, waar men betaalbaar kan genieten van comfort, tijdens een fietstocht of een wandeling met het beroemde knooppunten systeem in een afwisselende omgeving van weilanden, boomgaarden, bosgebied, kanaaltjes en landerijen. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan veschillende activiteiten die door ons georganiseerd worden.

Op onze camping vindt U royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten, met parkeerplaats voor de auto bij Uw kampeermiddel, de kampeerplaatsen zijn waterpas. Wij gaan met U mee naar de plaats en kunnen U desgewenst meehelpen de caravan op de plaats te zetten.

Verder biedt onze camping een jeu de boulesbaan, een dartruimte, een speeltuintje voor de (klein)kinderen, en een overdekte fietsenstalling.

De sanitaire voorzieningen op de camping zijn modern, hygiënisch en ook uitstekend verzorgd!
Er bevinden zich diverse (verhoogde) toiletten, douches, wascabines met gratis warm water, en bij de heren twee extra urinoirs. Aan de buiten kant bevindt zich de chemische stortplaats. Wij willen U als gast laten genieten van het luxe verwarmde sanitair gebouw. Hier bevindt zich ook een MIVA ruimte.

Op Camping 't Vossenveld zijn diverse activiteiten die door en voor de kampeerders georganiseerd worden gedurende het seizoen. Dit zijn o.a. fiets- en wandeltochten, darten, Jeu de Boules, biljarten, workshops, bingo, muziek- en dansavonden.

Een mooi verblijf dat is wat telt op
Camping 't Vossenveld

Voor 2019 hebben we nog 2 voorseizoenplaatsen vrij.
Voor meer info neem gerust contact met ons op.