wrapper campings zeeland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Biervliet

Meer informatie:
www.willembeukelszn.nl
Tel. 0115-481205
Fam. Dekker - de Bruijne
IJzendijkseweg 12
4522 PP Biervliet

U kampeert bij ons op een agrarisch bedrijf met een boomkwekerij. Het is een rustig gelegen familie-camping, omringd door groen, met zeer ruime standplaatsen, waar U nog echt kunt genieten van de rust en schoonheid die het polderlandschap biedt.

De locatie is gelegen op 4 kilometer van de Westerschelde en 8 kilometer van het strand. De sanitaire voorzieningen zijn gedeeltelijk ondergebracht in de schuur, deze bestaan uit drie toiletten, twee douches en wastafels. In het aangebouwde gedeelte kunt u afwassen (warm water is aanwezig), of water tappen. Een wasmachine is ook aanwezig.

Er zijn vele fietsroutes, (deze zijn bij ons te verkrijgen) of u maakt zelf een toertje door de polder. Voor natuurliefhebbers is er o.a. natuurreservaat de Braakman,op 10 min. Fietsen is een must.

Indien u van cultuur en historie houdt, dan zult u zeker genieten van een uitstapje richting Gent of Brugge (ca. 40 km). Ook het sluizencomplex van havenstad Terneuzen (grootste zeesluizen van Europa), is een bezoek waard. Hier kunt u de grootste zeeschepen van nabij voorbij zien varen.

Voor de kinderen is er een speeltuin, glijbaan en een zandbak. Er is ook gelegenheid om van een binnen-accommodatie gebruik te maken, b.v. tafeltennis, darten etc. Een subtropisch zwemparadijs vindt u op 15 km van de camping.