wrapper bed & breakfast overijssel

Overzicht    Vorige    Volgende    

Balkbrug


Meer informatie / reserveren:
of tel.0523-234807 / 06-29335802

Bed & Breakfast / Hotel Garni Boerderij "De Zilveren Maan" is gelegen in beschermd natuurgebied Het Reestdal. Dit uitgestrekte beekdal is een prachtig landschap met heel veel oorspronkelijk flora en fauna. Een verademing op zich.

Onze gastvrije opzet biedt aan recreanten, mantelzorgers en kinderen die om welke reden ook behoefte hebben aan enkele dagen rust de mogelijkheid om gedurende een korte periode te ontspannen en de dagelijkse zorgen achter zich te laten. Eventueel kan men tijdens het verblijf met lotgenoten ervaringen delen. De Saksische boerderij werd in 1980 geheel in oude stijl herbouwd en daarbij zijn veel authentieke elementen goed bewaard gebleven.

We bieden u graag onderdak met een spiritueel karakter. U kunt heerlijk uitgerust wakker worden te midden van 't vriendelijke vogelgekwetter en de rondgrazende koeien in de omgeving. Om dan vervolgens de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Mocht u eveneens geinteresseerd zijn in een vorm van therapie of gebruik willen maken van een van onze behandelmethodes, dan kan dat natuurlijk ook.