wrapper campings gelderland

Overzicht    Vorige    Volgende    

Buren
Meer informatie / reserveren:
Tel. 0344-572 928
Mob. 06-5185 7739

Minicamping Buren
Ad Hakkert
Culemborgseweg 6a
4116 RL Buren
Email: info@minicampingburen.nl

Midden in de Betuwe, op het veld achter het woonhuis, ligt de camping. Daarvandaan kijkt u op de akkers en de boomgaarden. Maar ook de molen en de kerktoren van het nabijgelegen Buren zijn daarvandaan te zien. Buren wordt ook wel Oranjestad genoemd vanwege hun band met het Koninklijk Huis. In 1551 trouwde Willem van Oranje met Anna van Egmond. Daardoor draagt Koningin Beatrix de titel Gravin van Buren.

Het grootste deel van het voorseizoen verblijft u tussen de bloesem van de fruitbomen waar de Betuwe bekend om staat. Wanneer de vruchten rijp zijn, wordt er dagelijks geoogst. In het seizoen staan overal langs de weg kramen waar u pruimen, kersen, appels, peren en klein fruit, kunt kopen.

De camping heeft 25 kampeerplekken waaronder zes stacaravans en is geopend van 1 april t/m 31 Augustus voor tourisme en vanaf 1 September t/m 31 Oktober alleen na overleg ivm fruitoogst. Een kampeerplek is geschikt voor een tent, caravan of kleine camper. Er zijn plaatsen met een stroomaansluiting van 10 ampère.

De stacaravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De caravans hebben geen eigen sanitair. Maar op geringe afstand staat het douche- en toiletgebouw.

In het toiletgebouw zijn voor zowel de mannen als de vrouwen douchecabines, toiletten en wastafels met warm en koud water. Daarnaast is er een ruimte met een wasmachine en een droger. Aan de voorzijde van het gebouw zijn twee afwasplekken en er is tevens een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen. De camping is voorzien van gratis draadloos internet. Ook kunt u onze diepvrieskist gratis gebruiken.